Pets

Ο Jackson Galaxy εγκαινιάζει την κατηγορία Cat Pawsitive του 2017

Jackson Galaxy βρισκόταν σε αποστολή για τη βελτίωση της ζωής των γατών για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Χάρη στην εκπομπή του γάτα μου από την κόλαση, οι κηδεμόνες γάτας σε όλο τον κόσμο μαθαίνουν από τις προκλητικές περιπτώσεις που ασχολείται με την παράσταση. Αλλά ο Τζάκσον δεν θέλει απλώς να αλλάξει τις ζωές των γατών του σπιτιού, θέλει να κάνει τη ζωή καλύτερη για όλες τις γάτες, γι ‘αυτό σχημάτισε το Ίδρυμα Jackson Galaxy το 2014. Το ίδρυμα είναι η πραγματοποίηση του μακροχρόνιου ονείρου του Τζάκσον να βελτιώσει το Ζωές των ζώων σε κίνδυνο και βοηθώντας τους ανθρώπους που τους φροντίζουν.

Από τις 2 Φεβρουαρίου, το Ίδρυμα Jackson Galaxy θα συνεργαστεί με καταφύγια ζώων σε όλες τις ΗΠΑ για να εφαρμόσει το δεύτερο έτος του Cat Pawsitive, ένα θετικό πρόγραμμα κατάρτισης ενίσχυσης που αποσκοπεί στην αύξηση των ποσοστών υιοθέτησης CAT.

Ο Τζάκσον ανέπτυξε το Cat Pawsitive με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων συμπεριφοράς σε ζώα. Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος περιλαμβάνουν:

• Βελτίωση της “υιοθεσιμότητας” της γάτας ”
• Εμπλουτισμός της καθημερινής ζωής για τις γάτες σε καταφύγια
• Δημιουργία κοινωνικών δεξιοτήτων γάτας, ειδικά για ντροπαλές ή φοβισμένες γάτες
• Προώθηση του ομολόγου ανθρώπινου γάμου
• Διδασκαλία και ενδυνάμωση προσωπικού και εθελοντών

Τέσσερις εμπειρογνώμονες συμπεριφοράς αιλουροειδών (Miranda K. Workman, Samantha Bell Digenova, Lisa Stemcosky και Sara Russell) είχαν επιλεγεί με το χέρι από την JGF για να οδηγήσουν το δεύτερο έτος αυτού του προγράμματος σε εννέα καταφύγια σε ολόκληρη τη χώρα, που κυμαίνονται από μικρά ιδιωτικά καταφύγια περιορισμένης προστασίας, σε μεγάλες, ανοιχτές δημοτικές εγκαταστάσεις. Τα καταφύγια θα συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές συναντήσεις με τους ειδικούς και θα έχουν άμεση πρόσβαση στην ομάδα για διαβουλεύσεις σε όλο το πρόγραμμα τεσσάρων μηνών. Τα εννέα συμμετέχοντα καταφύγια είναι:

• Acct Philly (Ομάδα Φιλανθρωπίας και Ελέγχου των Ζώων της Φιλαδέλφειας, Φιλαδέλφεια, PA)
• Φιλοί ζώων (Pittsburgh, PA)
• Υπηρεσίες ζώων Baltimore County (Baldwin, MD)
• Cat Depot (Sarasota, FL)
• Charleston Animal Society (North Charleston, SC)
• San Francisco Animal Care & Control (San Francisco, CA)
• Διάσωση γάτας Seattle Area (Shoreline, WA)
• Πρόγραμμα κατοικίδιων ζώων του Kansas City (Kansas City, MO)
• PAWS (Philadelphia Animal Welfare Society, Philadelphia, PA)

“Το κορίτσι της Cat Pawsitive πέρυσι ήταν μια σημαντική επιτυχία, η οποία με ενθουσιάζει και με ενθαρρύνει να επεκτείνω την εμβέλεια αυτού του προγράμματος”, λέει ο Jackson. “Φέτος, με τους αστρικούς συμμετέχοντες που έχουμε φέρει στο σκάφος, είμαι pawsitive ότι οι τεχνικές και τα μηνύματα της γάτας θα φτάσουν σε ένα μεγαλύτερο ανθρώπινο ακροατήριο και το πιο σημαντικό, ένα ευρύτερο κοινό γάτας”. λέει ο γαλαξίας. Ο Τζάκσον εξηγεί ότι το Pawsitive Cat είναι για την ευαισθητοποίηση, τον εμπλουτισμό, την καινοτομία και την αυξημένη τοποθέτηση υιοθεσίας σε επίπεδο βάσης. “Γνωρίζω ότι το έργο που έγινε κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος θα έχει ένα φαινόμενο κυματισμού, βοηθώντας τόσες πολλές γάτες που έχουν ανάγκη και τους ανθρώπους που τους φροντίζουν”.

Οι γάτες που εκτίθενται σε μεθόδους κατάρτισης που βασίζονται σε ανταμοιβή αποκτούν εμπιστοσύνη και εμπειρία μειώνουν το στρες μέσω των εκπαιδευτικών τους συνεδριών, γεγονός που τους βοηθά να οικοδομήσουν συνδέσεις με το προσωπικό, τους εθελοντές και τους πιθανούς υιοθετητές. Το Cat Pawsitive μπορεί να βοηθήσει μια ντροπαλή γάτα να μάθει να αισθάνεται άνετα να έρχεται στο μπροστινό μέρος του κλουβιού της για να συναντήσει έναν υιοθετήρα. Μια κακοποιημένη γάτα μαθαίνει να παίζει ωραία, και ένα εξερχόμενο γατάκι μαθαίνει να δίνει ένα ελκυστικό “υψηλό πέντε” στους επισκέπτες του για να σφραγίσει μια συμφωνία υιοθεσίας.

Ο Τζάκσον θα μοιράζεται τα κυριώτερα σημεία του προγράμματος στο Ίδρυμα Jackson Galaxy Facebook, Twitter και Instagram. Εκείνοι που επιθυμούν να υποστηρίξουν το πρόγραμμα Cat Pawsitive, ή άλλες πρωτοβουλίες για τη σωτηρία για τις γάτες καταφυγίων, ενθαρρύνονται να ελέγξουν την ιστοσελίδα του Jackson Galaxy Foundation. Το Cat Pawsitive θα τρέξει μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Βασιλιάς Ingrid

«Αμοιβαία διάσωση: Πώς ένα γατάκι Tortie παρηγορούσε ένα κορίτσι ελεύθερης πνεύματος στις τελευταίες μέρες της
Μια γάτα δρόμου που ονομάζεται Bob είναι τώρα διαθέσιμη στο Amazon Instant Video »

3 Σχόλια για τον Jackson Galaxy ξεκινά την τάξη Pawsitive Cat του 2017

Η Nancy D λέει:

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:05 π.μ.

Τι θαυμάσια ιδέα να βοηθήσουμε όλες τις γάτες, kudos στον Τζάκσον για την έναρξη αυτού. Καλή τύχη σε εσάς και τους άλλους που σας βοηθούν να επεκταθείτε παντού υπάρχουν γάτες για βοήθεια

Απάντηση

Η Janine λέει:

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:52 π.μ.

Αυτό είναι υπέροχο

Απάντηση

Ο Safepethaven λέει:

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:19 π.μ.

Ακούγεται σαν win-win-win παντού!

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ