Pets

Διαβάστε το οπουδήποτε!

ανά προσωπικό
11 Ιουλίου 2013

Την επόμενη φορά που θα ελέγξετε το groomertogroomer.com, θα παρατηρήσετε ότι ο ιστότοπος έχει υποβληθεί σε σημαντικό επανασχεδιασμό. Όχι μόνο το groomertogroomer.com έχει ενημερωθεί για να φανεί εκπληκτική στον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας, αλλά έχει επίσης ριζικά μετατοπίσει τον τρόπο με τον οποίο προσφέρει το καταπληκτικό περιεχόμενο που έχετε περιμένει από το αγαπημένο περιοδικό της βιομηχανίας καλλωπισμού!

“Ενώ εργαζόμαστε στο νέο groomertogroomer.com, αποφασίσαμε να ξανασκεφτούμε όλες τις πτυχές του ιστότοπου εντελώς”, λέει ο Todd Shelly, πρόεδρος της Barkleigh Productions και συντάκτης του Groomer στο Groomer. “Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την άμεση φύση του ιστού, χρειαζόμασταν να δημοσιεύσουμε περιεχόμενο μόλις ήταν έτοιμο αντί να περιμένουμε μέχρι να το δημοσιεύσουμε στο περιοδικό.

“Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπος είναι τώρα ένα διαφορετικό ζώο από το περιοδικό Print. Θα βρείτε ακόμα όλα τα ίδια καταπληκτικά άρθρα και ταλαντούχους συγγραφείς που θα βρείτε στην έκδοση εκτύπωσης, αλλά θα μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά βίντεο από μερικά από τα καλύτερα groomers στον κόσμο, ελέγξτε ζωντανή κάλυψη της βιομηχανίας όπως το Groom Expo, και να ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα της βιομηχανίας φροντίδας κατοικίδιων ζώων όπως συμβαίνει. ”

Η Shelly λέει ότι οι αναγνώστες μπορούν να περιμένουν να ενημερωθεί ο ιστότοπος αρκετές φορές την εβδομάδα, αν όχι καθημερινά. “Θέλουμε το groomertogroomer.com να είναι ένας ιστότοπος που να βασίζονται οι groomers για πληροφορίες και ψυχαγωγία κάθε μέρα. Για να επιτευχθεί αυτό, θα δημοσιεύσουμε νέο περιεχόμενο όσο το δυνατόν πιο τυπικά. Κάθε φορά που υπάρχει μια ιστορία που αισθανόμαστε ότι οι επαγγελματίες της φροντίδας κατοικίδιων ζώων πρέπει να γνωρίζουν, θα την βρείτε στο groomertogroomer.com “, λέει η Shelly.

Οι αναγνώστες θα βρουν βαθύτερη ενσωμάτωση με το Facebook και το Twitter στον ιστότοπο, επιτρέποντάς τους να μοιράζονται τα άρθρα και άλλο περιεχόμενο σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα γρήγορα και εύκολα. Ένα νέο σύστημα σχολίων επιτρέπει στους χρήστες να αφήνουν ανατροφοδότηση απευθείας σε άρθρα και βίντεο.

Εκτός από έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο, ο Groomer στο Groomer θα ξεκινήσει επίσης μια έκδοση κινητής τηλεφωνίας του περιοδικού για συσκευές iOS.

“Είναι σημαντικό για εμάς να εξυπηρετήσουμε τους αναγνώστες μας και πώς προτιμούν να λαμβάνουν το περιεχόμενό μας. Ως νέες πλατφόρμες για περιεχόμενο, όπως το iOS της Apple, έρχονται μαζί και κερδίζουμε δημοτικότητα, θέλουμε να επεκτείνουμε την προσέγγισή μας για να συμπεριλάβουμε αυτές τις πλατφόρμες “, λέει η Shelly. “Οι αναγνώστες μας αγαπούν την έκδοση εκτύπωσης του Groomer στο Groomer και την κορυφαία γραφή που βρίσκουν σε κάθε θέμα και σύντομα θα μπορούν να διαβάσουν το περιοδικό στο iPhone και το iPad καθώς και στον ιστό και στο έντυπο”.

Αναζητήστε το Groomer στο Groomer στην εφαρμογή Newsstand της Apple τις επόμενες εβδομάδες και στο Android και Kindle στο εγγύς μέλλον.

Σύνολο

0

Μερίδια

0

0

0

0

0

Διαφημίσεις