Live, από το Park City, Γιούτα: Είναι το 2017 Sundance Festival Festival!

Το GoodNewsForPets βρίσκεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου #Sundance! Μείνετε συντονισμένοι για πολύ περισσότερα για το πώς τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα έχουν αντίκτυπο τόσο στην οθόνη όσο και εκτός της οθόνης!

Ο ενθουσιασμός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance του 2017 συμβαίνει τόσο στην οθόνη όσο και στην απενεργοποίηση, με μια ισχυρή πλάκα πάνελ και μουσικές παραστάσεις, πολλά από τα οποία είναι δωρεάν και ζωντανή ροή, οι ανεξάρτητοι οπαδοί ταινιών και μουσικής μπορούν να συντονιστούν από οπουδήποτε.

Ο John Cooper, διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, δήλωσε: “Οι συνομιλίες που ξεκινούν από το φεστιβάλ και εξαπλώνονται πολύ πέρα ​​από το βουνό μπορεί τώρα να το κάνει σε πραγματικό χρόνο. Χάρη στις ζωντανές ροές μας, οι οπαδοί της ανεξάρτητης ταινίας και η τρέχουσα στην αφήγηση μπορούν να συνδεθούν με δημιουργικά μυαλά, να πάρουν ιστορίες πίσω από την οθόνη και να προσθέσουν πλαίσιο στο έργο που παρουσιάζουμε ».

Το φεστιβάλ θα ζήσει και τα δύο πάνελ στη μακροχρόνια σειρά Power of Story. Power of Story: Το νέο κλίμα, που ανακοινώθηκε προηγουμένως, θα συγκαλέσει τον πρώην αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Al Gore, Global Entrepreneur και φιλανθρωπικού Jeff Skoll, επιστήμονα και ραδιοτηλεοπτικού φορέα Dr. David Suzuki, πρώην πρόεδρος της Μαλδίβης Mohamed Nasheed, κινηματογραφιστής Heather Rae, και συντονιστής Amy Goodman.

Στο πλαίσιο της Τέχνης Τέχνης του Φεστιβάλ Σαββατοκύριακου (26-28 Ιανουαρίου), η οποία γιορτάζει την τέχνη και την τέχνη της δημιουργικής αφήγησης, της δύναμης της ιστορίας: Τέχνη του επεισοδιακού συγγραφέα, συγκεντρώνουν την Τζίνα Πρίγκιπα-Μπέρσεου και το Reggie Rock Bythewood ( (Οι άνθρωποι κατά O.J. Simpson), ο Marti Noxon (στο Bone), ο Issa Rae (ανασφαλής), η Jill Soloway (διαφανής) και ο συντονιστής Michelle Satter (ιδρυτικός διευθυντής, πρόγραμμα κινηματογραφικών ταινιών Sundance Institute). Επίσης, στην τέχνη του Σαββατοκύριακου του κινηματογράφου, οι δημιουργικές εντάσεις με ζωντανή ρεύματα: η ενσυναίσθηση θα διερευνήσει τις δυνάμεις που διαμορφώνουν πώς και γιατί λέμε ότι φροντίζουμε για τους άλλους.

Μια γιορτή μουσικής και ταινίας, που φιλοξενείται κάθε χρόνο από το κινηματογραφικό πρόγραμμα Sundance Institute ως το κεντρικό κομμάτι του μουσικού προγραμματισμού του στο φεστιβάλ, επιστρέφει φέτος με μια ειδική έκδοση που επικεντρώνεται στο θέμα “Υπάρχει μια ρωγμή σε όλα / Το φως μπαίνει “, με βάση τους στίχους του Leonard Cohen. Το βράδυ θα περιλαμβάνει μουσική και αναγνώσεις που γιορτάζουν τη δωρεάν ομιλία, τις διαφορετικές φωνές και τη δύναμη της τέχνης για να μας ενώσουν και να μας ωθήσουν. Με μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνών, όπως οι Common, Jim James, Andra Day, Jenny Slate, Nick Offerman, Hunter Hayes, Ava DuVernay και Gael Garcia Bernal, η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε εικονική πραγματικότητα 360 μοιρών από το φεστιβάλ Base Camp που παρουσιάστηκε από τον Καναδά Goose στο Festival Village που παρουσιάστηκε από την Acura.

Η ζωντανή μουσική στο φεστιβάλ περιλαμβάνει παραστάσεις στο Sundance Ascap Music Café (δωρεάν και ανοιχτό σε όλους τους κατόχους διαπιστευτηρίων του φεστιβάλ 21 ετών και άνω) από τους Michael Franti, Rooney, Clare Bowen, Josh Kelley και Andy Shauf και παραστάσεις στο Festival Base Camp που παρουσίασε ο Καναδάς Goose by Thundercat, R.Lum.R, Chrome Canyon και Live DJ που έθεσε ο Elijah Wood, ο Samora Pinderhughes, ο Lalah Hathaway, ο Daveed Diggs και ο Rafael Casal καθώς και η πρώτη τοπική βιτρίνα μουσικής, με τα Talia Keys, Joshy Soul & The Δροσεροί, καλλιτέχνες της Ομοσπονδίας Bboy. Η ετήσια βιτρίνα χιονοστιβάδας BMI θα περιλαμβάνει την Angela McCluskey, τον Paul Cantelon, τον Sean McConnell, τα Εθνικά Πάρκα, την Rachel Crow και τις ακροάσεις.

Άλλες αξιοσημείωτες ζωντανές ροές συνομιλίες στο φεστιβάλ περιλαμβάνουν το Cinema Café Daily Series Off ανεπίσημες συνομιλίες, οι οποίες φέτος θα περιλαμβάνουν συνομιλίες μεταξύ Jon Hamm και Sam Elliott, Kumail Nanjiani και John Cho και άλλοι. Πολλές περισσότερες συνομιλίες θα εμφανιστούν σύντομα στο sundance.org/program.

Τρεις ταινίες μικρού μήκους από το φεστιβάλ του 2017 είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο: Αγαπητέ κ. Shakespeare, Εξερεύνηση των προθέσεων του Σαίξπηρ κατά τη συγγραφή του Othello. Deer Squad: Η ταινία, η ιστορία ενός σκηνοθέτη να πηγαίνει ιογενής μετά από να συνηθίσει μια ομάδα άγριων ελάφια στο κατώφλι του. και το Project X, ένα ταξίδι μυστικού στην περιοχή μιας κρυμμένης εταιρικής σχέσης, με βάση τα έγγραφα της NSA. Από την ενότητα Ειδικών εκδηλώσεων, ο πιλότος του I Love Dick είναι διαθέσιμο στο Amazon.

Για ημερομηνίες, χρόνους, τοποθεσίες και πληροφορίες για τα εισιτήρια για αυτές και άλλες εκδηλώσεις εκτός οθόνης, συμπεριλαμβανομένων των πάνελ και της ζωντανής μουσικής που φιλοξενούνται από τους χορηγούς μας, ελέγξτε το sundance.org/festival.

Ημέρα 1 Συνέντευξη Τύπου (Streaming Live)
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, δώδεκα το μεσημέρι PT / 1:00 μ.μ. MT / 3:00 μ.μ. Et
Ο Πρόεδρος και ο ιδρυτής του Ινστιτούτου Sundance Robert Robert Redford θα συμμετάσχουν σε μια συνομιλία με τους καλλιτέχνες που υποστηρίζονται από το Ινστιτούτο Sydney Freeland (Deidre and Laney Rob A) και ο David Lowery (μια ιστορία φαντασμάτων), που συντονίζεται από τον John Horn του KPCC-FM “The Frame”, ακολούθησε Με ένα Q & A με τον Τύπο που συμμετείχε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ινστιτούτου του Ινστιτούτου Keri Putnam και τον Διευθυντή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance John Cooper.

Cinema Cafe: Jon Hamm και Sam Elliott (Streaming Live)
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, 10:30 π.μ. PT / 11:30 π.μ. MT / 1:30 μ.μ. Et

Μετά την αλήθεια και τις συνέπειες (streaming live)
Σάββατο 21 Ιανουαρίου, 1:30 μ.μ. PT / 2:30 μ.μ. MT / 4:30 μ.μ. Et
Η Κινηματογραφική Κοινότητα μοιράζεται ένα BASic Tenet της δημοσιογραφίας στην αμφισβήτηση της κοινωνίας και στις προκλητικές πολιτικές ορθόδοξες. Αλλά πώς αντιμετωπίζουμε μια κοινωνία μετά την αλήθεια; Χωρίς μια κοινή πραγματικότητα που βασίζεται σε γεγονότα, μπορούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μιλήσουν σε ολόκληρο το χάσμα; Ο δημοσιογράφος David Folkenflik (NPR), ο σκηνοθέτης Peter Nicks (η δύναμη), ο σκηνοθέτης Laura Poitras (Project X) και ο δημοσιογράφος James Risen (New York Times) διερευνούν πώς αναδιαμορφώνουμε την αλήθεια.

Μια γιορτή μουσικής και ταινίας
Σάββατο 21 Ιανουαρίου, 6: 00-9: 00 μ.μ. PT / 7: 00-10: 00 μ.μ. MT / 9:00 μ.μ.
Με βάση το θέμα “Υπάρχει μια ρωγμή σε όλα / έτσι μπαίνει το φως” με βάση τους στίχους του Leonard Cohen, ελάτε μαζί μας για μια βραδιά μουσικής και αναγνώσεις που γιορτάζουν τη δωρεάν ομιλία, τις διαφορετικές φωνές και τη δύναμη της τέχνης να ενωθούν εμείς και μας προωθούμε προς τα εμπρός. Οι μουσικές παραστάσεις από την Common, Andra Day, Hunter Hayes, Jim James (το πρωινό μου σακάκι) και η Rotana Tarazbouni με ομιλητές όπως ο Gael Garcia Bernal, η Ava DuVernay, η Jenny Slate, ο Rory Kennedy, ο Nick Offerman και πολλά περισσότερα που πρέπει να ανακοινωθούν.

Δύναμη της ιστορίας: Το νέο κλίμα (streaming live)
Κυριακή 22 Ιανουαρίου, 1:30 μ.μ. PT / 2:30 μ.μ. MT / 4:30 μ.μ. Et
Ζούμε σε ένα νέο κλίμα και όχι μόνο αυτό που δημιουργήθηκε από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Καθώς οι πολιτικές προοπτικές μας μετατοπίζονται προς την βαθύτερη άρνηση και τα εταιρικά συμφέροντα λειτουργούν για να αποκρύψουν την ιστορία και την επιστήμη, πώς μπορούν οι οπτικοί αφηγητές να δημιουργήσουν νέες αφηγήσεις που αλλάζουν τη συζήτηση, τον πολιτισμό και ενδεχομένως τον κόσμο; Ο πρώην αντιπρόεδρος Al Gore, ο παγκόσμιος επιχειρηματίας και ο φιλανθρωπικός Jeff Skoll, επιστήμονας και ραδιοτηλεοπτικός φορέας Dr. David Suzuki, πρώην πρόεδρος των Μαλδίβων Mohamed Nasheed, σκηνοθέτης Heather Rae και συντονιστής Amy Goodmandiscuss πώς οι κινηματογραφιστές μπορούν να ανυψώσουν την κατανόηση και την επείγουσα κατάσταση μεταξύ των πολιτικών και των δημόσιων και των δημόσιων .

Cinema Cafe: Kumail Nanjiani και John Cho (Streaming Live)
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, 10:30 π.μ. PT / 11:30 π.μ. MT / 1:30 μ.μ. Et

Γυναίκες στην επιστήμη (streaming live)
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, 1:00 μ.μ. PT / 2:00 μ.μ. MT / 4:00 μ.μ. Et
Αν και οι γυναίκες έχουν διεξαγάγει πρωτοποριακή επιστημονική εργασία εδώ και αιώνες, οι ιστορίες τους είναι πολύ σπάνια. Γιατί υπάρχουν ακόμα σχετικά λίγοι γυναίκες επιστήμονες, στον πραγματικό κόσμο και στην οθόνη; Πώς απεικονίζονται στην ταινία; Συμμετάσχετε στον γνωστικό νευροεπιστήμονα Heather Berlin (η επιστήμη πηγαίνει στις ταινίες), ο μηχανικός συστημάτων Tracy Drain (NASA Jet Propulsion Lab), ο σεναριογράφος Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), ο σκηνοθέτης Jennifer Phang (πλεονεκτήματα) και ο συντονιστής Nell Greenfieldboyce (NPR). Υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Alfred P. Sloan.

Δύναμη της ιστορίας: Τέχνη της επεισοδιακής γραφής (streaming live) – Τέχνη του Σαββατοκύριακου ταινιών
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 1:30 μ.μ. PT / 2:30 μ.μ. MT / 4:30 μ.μ. Et
Το επεισοδιακό τοπίο αφήγησης συνεχίζει να εξελίσσεται, εμπνέοντας πρωτοποριακή εργασία που κατοικείται από αξέχαστους χαρακτήρες. Δεν περιορίζεται πλέον από τις τυποποιημένες πλατφόρμες παραγωγής ή διανομής, ανεξάρτητοι καλλιτέχνες και μέσα μαζικής ενημέρωσης διερευνούν τον τρόπο επίτευξης και διατήρησης του κοινού σε μεταβαλλόμενες ώρες. Γίνετε μέλος της Gina Prince-Bythewood και του Reggie Rock Bythewood (πυροβολισμούς), του Larry Karaszewski (The People v. O.J. Simpson), του Marti Noxon (To the Bone), του Issa Rae (Insecure), της Jill Soloway (I Love Dick) και του Toderator Michelle Satter (Ινστιτούτο Sundance) σε συνομιλία για τη δημιουργία και την πλοήγηση στο μέλλον της επεισοδιακής αφήγησης.

Κοιτάξτε εδώ: Crafting VR Narratives – Art of Film Weekend
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 3:30 μ.μ. PT / 4:30 μ.μ. MT / 6:30 μ.μ. Et
Η Lynette Wallworth (συγκρούσεις) και η Saschka unseld (αγαπητή Angelica) βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενός αναδυόμενου μέσου. Η Wallworth εξετάζει συχνά θέματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής δικαιοσύνης στο έργο της και το Unseld δημιουργεί μια συλλογή ταινιών VR με συναισθήματα στον πυρήνα τους. Σε αυτή τη συνομιλία πυρκαγιάς, οι κινηματογραφιστές θα συγκρίνουν τις σημειώσεις σχετικά με τη γραφή και τη σκηνοθεσία για μια οθόνη 360 μοιρών.

Δημιουργικές εντάσεις: Empathy (streaming live) – Τέχνη του Σαββατοκύριακου ταινιών
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, 9:00 π.μ. PT / 10:00 π.μ.
Αυτό δεν είναι το κανονικό σας πάνελ. Ελάτε μαζί μας για δημιουργικές εντάσεις: ενσυναίσθηση για να εξερευνήσετε τις δυνάμεις που διαμορφώνουν πώς και γιατί λέμε ότι φροντίζουμε για τους άλλους. Σε μια συνομιλία που εκφράζεται μέσω της κίνησης, οι συμμετέχοντες αποκαλύπτουν τη στάση τους σε θέματα από το πού βρίσκονται στο δωμάτιο. Μπορεί η τέχνη να κάνει τους ανθρώπους πολύ πιο ανεκτικοί; Είναι δυνατόν να συνειδητοποιήσουμε με εκείνους που δεν μοιράζονται τις βασικές μας αξίες; Πού “στέκεστε” με σκοπό την τέχνη; Παρουσιάζεται από το πρόγραμμα θεάτρου Sundance Institute, σε συνεργασία με την IDEO.

Παραγωγοί Εμπιστευτικοί – Τέχνη του Σαββατοκύριακου ταινιών
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, 1:00 μ.μ. PT / 2:00 μ.μ. MT / 4:00 μ.μ. Et
Οι παραγωγοί θεωρούνται συνήθως ως εργοδηγός κατασκευής της ταινίας – που βρίσκονται για να βρουν χρηματοδότηση και να παραμείνουν στον προϋπολογισμό και εγκαίρως. Αλλά σπάνια αναγνωρίζονται ως καλλιτέχνες. Συμμετάσχετε τους παραγωγούς Alix Madigan-Yorkin (L.A. Times) και τον Joslyn Barnes (Strong Island) σε μια οικεία συνομιλία με τον συντονιστή Anne Lai (Sundance Institute) για να ακούσουν τις πιο δύσκολες αποτυχίες τους, τις πιο περήφανες στιγμές τους και τι συνεχίζει να εμπνέει καθένα από αυτά ωςδημιουργική δύναμη.

Builders Vision: The Art of Production Design – Art of Film Weekend
Σάββατο 28 Ιανουαρίου, 1:00 μ.μ. PT / 2:00 μ.μ. MT / 4:00 μ.μ. Et
Η εργασία των σχεδιαστών παραγωγής εκτείνεται πολύ πέρα ​​από τα σύνολα κτιρίων. Διαμορφώνουν το Storyworlds, δημιουργώντας πολύπλοκα περιβάλλοντα που ξεδιπλώνουν αφηγήσεις, αναπτύσσουν χαρακτήρες και αρθρώνουν θέματα. Αλλά πώς χτίζετε έναν ολόκληρο κόσμο (με έναν προϋπολογισμό) – και ενσωματώστε συναίσθημα, ψυχολογία και άλλα άυλα; Οι σχεδιαστές παραγωγής David Gropman (φράχτες), Jeannine Oppewall (L.A. Confidential) και Inbal Weinberg (Blue Valentine) διερευνούν πώς οι έννοιες γίνονται πραγματικότητα.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance®
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance εισήγαγε παγκόσμιο ακροατήριο σε μερικές από τις πιο πρωτοποριακές ταινίες των τελευταίων τριών δεκαετιών, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, των θηρίων του νότιου άγριου, του σταθμού Fruitvale, του Whiplash, του Μπρούκλιν, των είκοσι μέτρων από το στυλ, ο ίδιος, ο όρμος, το τέλος Από την περιοδεία, το Blackfish, τον Earl και το Dying Girl, το απίστευτα μέγεθος μου, το Dope, το Little Miss Sunshine, το Sex, τα Lies και το Videotape, τα Reservoir Dogs, το Hedwig και το Angry Inch, μια ενοχλητική αλήθεια, πολύτιμη και δυναμίτη ναπολίτη. Το φεστιβάλ είναι ένα πρόγραμμα του μη κερδοσκοπικού Sundance Institute®. 2017 Χορηγοί Φεστιβάλ περιλαμβάνουν: Παρουσίαση χορηγών – Acura, Sundancetv, Chase Sapphire® και Canada Goose. Χορηγοί ηγεσίας – Adobe, AT & T, DirectV, Omnicom, Stella Artois® και YouTube. Διατήρησης χορηγών – American Airlines, Canon U.S.A., Inc., Studio Creators League, Daydream, Francis Ford Coppola Winery, Geico, The Hollywood Reporter, IMDB, Jaunt, Kickstarter, Oculus και Πανεπιστήμιο της Γιούτα Υγεία. Το Ινστιτούτο Sundance αναγνωρίζει ζωτική υποστήριξη από το Γραφείο Οικονομικής Ανάπτυξης του Διοικητή της Γιούτα και από το κράτος της Γιούτα ως φεστιβάλ. Η υποστήριξη αυτών των οργανώσεων συμβάλλει στην αντιστάθμιση του κόστους του φεστιβάλ και στη διατήρηση των προγραμμάτων του Ινστιτούτου για ανεξάρτητους καλλιτέχνες. Αναζητήστε την επίσημη σφραγίδα του χορηγού στους χώρους τους στο φεστιβάλ. sundance.org/festival

Ινστιτούτο Sundance
Ιδρύθηκε το 1981 από τον Robert Redford, το Ινστιτούτο Sundance είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προμηθεύει και διατηρεί το χώρο για καλλιτέχνες σε κινηματογραφικές ταινίες, θέατρο και νέα μέσα ενημέρωσης για να δημιουργήσουν και να ευδοκιμήσουν. Τα προγράμματα υπογραφής του Ινστιτούτου, η χορήγηση και τα προγράμματα καθοδήγησης, αφιερωμένα στην ανάπτυξη νέων εργασιών, πραγματοποιούνται καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους στις Η.Π.Α. και διεθνώς. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance και άλλα δημόσια προγράμματα συνδέουν τα ακροατήρια με καλλιτέχνες για την ανάφλεξη νέων ιδεών, την ανακάλυψη πρωτότυπων φωνών και την οικοδόμηση μιας κοινότητας αφιερωμένη στην ανεξάρτητη αφήγηση. Το Ινστιτούτο Sundance έχει υποστηρίξει τέτοια έργα όπως τα θηρία του νότιου σταθμού, ο σταθμός Fruitvale, ο Sin Nombre, ο μη ανιχνεύσιμος πόλεμος, η πλατεία, οι βρώμικοι πόλεμοι, η αφύπνιση από την άνοιξη, ο οδηγός κύριου για την αγάπη και τη δολοφονία και τη διασκέδαση. Γίνετε μέλος του Sundance Institute στο Facebook, το Instagram, το Twitter και το YouTube.

Χαρακτηριστικά φωτογραφία από τον Travis Wise, που χρησιμοποιείται με άδεια Creative Commons. Δεν έγιναν αλλαγές.