Pets

Ο νικητής του Cesar Millan Mastering Leadership DVD Series

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση.
Και ο νικητής της σειράς Cesar Millan Mastering Leadership DVD είναι ….
Συγγνώμη όλα, έπρεπε να το έκανα νωρίς το μήνα, αλλά δυστυχώς το νέο έτος με κρατούσε απασχολημένο. Ο διαγωνισμός έτρεξε κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου και το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να προσθέσετε ένα σημαντικό σχόλιο στον ιστότοπο. Αφαίρεσα μερικούς σχολιαστές από τον ανταγωνισμό, επειδή δεν θεωρούσα ότι είναι σχόλια σημαντικά (όπως αναφέρθηκε “ωραία θέση” απλά δεν το έκοψε).
Είχαμε έναν σχετικά μικρό κατάλογο διαγωνιζομένων (18 συνολικά). Χρησιμοποίησα το Random.org για να τυχαιοποιήσω το όνομα όλων και το άτομο στη θέση 1 είναι ο νικητής. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης των αποτελεσμάτων:

Συγχαρητήρια στον Colleen ο νικητής του Cesar Millan Mastering Leadership DVD. Η Colleen έχει το δικό της blog και μπορείτε να δείτε τις περιπέτειές της και τον ενθουσιασμό της με το σκυλί Luna At.

Εάν δεν κερδίσατε το σετ DVD, μπορείτε να το αγοράσετε μέσω του Amazon.com στον ακόλουθο σύνδεσμο: το σύνολο DVD Mastering Leadership της Cesar Millan
Ευχαριστώ όλους για την είσοδο στο διαγωνισμό και θα μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα κουτάβι σε διαγωνισμούς κατάρτισης τους επόμενους μήνες.
Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ καρδιάς και πακέτα θερμότητας – ιδανικό για νέα κουτάβια. Βοηθά στη μείωση του άγχους στο νέο τους σπίτι.
Το καλύτερο σκυλί μας αρέσει: Bones & Chews Bully Sticks – Όλα τα κουτάβια μας αγαπούν να δαγκώνουν, να τσίμπημα και να μασούν. Αγαπάμε τη χρήση μπαστούνια για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες λιχουδιές σκυλιών Μας αρέσουν: Crazy Dog Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια σκυλιών μας.
Καλύτερα φρέσκα τρόφιμα για σκύλους Μας αρέσουν: Ο σκύλος του αγρότη – Πριν από μερικούς μήνες ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Dog Food και το λατρεύει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας σειρά από το σκυλί του αγρότη.

Ελέγξτε περισσότερα από τα αγαπημένα μας στη νέα λίστα ελέγχου κουταβιών.