Pets

Το SleepyPod* θεραπεύστε το SleepyPod: Heal Fine

.

Σας έχω πει προηγουμένως για το Assisi Loop Lounge ™, το αποτέλεσμα μιας ενδιαφέρουσας συνεργασίας μεταξύ του SleepyPod καθώς και της υγείας των ζώων Assisi. Το SleepyPod παρέχει τώρα ένα αξεσουάρ Assisi Loop Lounge ™ για το SleepyPod Air καθώς και τα μοντέλα PET Atom SleepyPod Atom.

“Οι φορείς SleepyPod έχουν μεταμορφώσει ακριβώς πώς τα ζώα ταξιδεύουν”, δηλώνει ο Michael Leung, συνιδρυτής του SleepyPod. “Ως ηγέτης στη μη φαρμακευτική αντιφλεγμονώδη τεχνολογία, η υγεία και η ευεξία των ζώων της Assisi είναι ένας κατάλληλος συνεργάτης του SleepyPod. Με αυτή τη συνεργασία, εμείς ως ομάδα μετακινούμε τη σφαίρα μπροστά στη φροντίδα των ζώων του Buddy παρέχοντας μια έξυπνη μέθοδο για την επούλωση του σώματος καθώς και την ανακούφιση από τον πόνο ».

Πώς λειτουργεί το Loop Lounge ™;

Το Assisi Loop Lounge ™ είναι το μοναδικό θεραπευτικό κρεβάτι κατοικίδιων ζώων που ενσωματώνει ένα Gadget που έχει εκκαθαριστεί με FDA (παλμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο) που υποστηρίζεται από μελέτη ιατρικής έρευνας που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους στην κτηνιατρική. Με την τεχνολογία στοχευμένη (TPEMF ™) της Assisi Loop’s ™, το Loop Lounge ™ παραδίδει ένα μικροσκοπικό που στοχεύει τη φυσική αντιφλεγμονώδη διαδικασία του σώματος. Αυτό το μικροσκοπικό βελτιώνει την παραγωγή νιτρικού οξειδίου, επιταχύνοντας την επούλωση των μαλακών και δύσκολων ιστών – συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, των τένοντων, των συνδέσμων, των οστών καθώς και των οργάνων. Το Assisi Loop Lounge ™ είναι αποτελεσματικό μόνο του, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικό σε άλλες θεραπείες.

Το TPEMF, το οποίο εξετάστηκε αρχικά στη δεκαετία του 1970 καθώς και το FDA που έχει εκτοξεύσει για χρήση στους ανθρώπους, χρησιμοποιεί παλμούς χαμηλού επιπέδου ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας για να διεγείρει τους μηχανισμούς επούλωσης του σώματος για να βοηθήσουν στην ανακούφιση του πόνου καθώς και στο οίδημα.

Το κρεβάτι θεραπείας Assisi Loop Lounge ™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φορείς ατόμων SleepyPod ή SleepyPod Atom στη θέση του συμβατικού ένθετου αφρού για την παραγωγή μιας περιτονωμένης, άνετης περιοχής για επούλωση στο σπίτι ή εν κινήσει.

Με ένα πεδίο επεξεργασίας που παρατείνει έως και 10 ίντσες από το πάτωμα στον φορέα, κάθε είδος μικρού ζώου είναι εγγυημένη όχι μόνο η μύτη προς την ουρά, ωστόσο η κάλυψη της θεραπείας με τα δάχτυλα των δακτύλων προς την άκρη του αυτιού.

Πώς να αγοράσετε το Assisi Loop Lounge ™

Το Assisi Loop Lounge ™ χρειάζεται μια συνταγή από τον κτηνίατρό σας. Εάν έχετε ήδη ένα SleepyPod Air ή SleepyPod Atom Carrier, μπορείτε απλά να απενεργοποιήσετε το μαξιλάρι αφρού με το Loop Lounge.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Assisi Loop Lounge ™, δείτε.

*Αποκάλυψη FTC: Αυτή είναι μια χορηγία, η οποία υποδηλώνει ότι αντισταθμίσαμε να λειτουργήσω αυτό το περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από την αποπληρωμή, θα δείτε μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο που πιστεύω ότι έχουν επιτόκιο για τους αναγνώστες μας.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Giveaway: Assisi Loop Lounge με SleepyPod Provider

Η Assisi Animal Health and Wellness ανακοινώνει το Assisi Loop Lounge Air καθώς και τα μαξιλαράκια Atom Therapy

LOUP LOUP LOUP LOUP LOUP LOUP

«Η μελέτη έρευνας δείχνει ότι το 1TDC ™ μειώνει την περιοδοντική ασθένεια εντός έξι εβδομάδων
Υπάρχει γενετική βάση για τις ξεχωριστές συμπεριφορές των σιαματικών γατών; »

2 Σχόλια σχετικά με το σαλόνι βρόχου Assisi καθώς και το SleepyPod: Θεραπεύστε τη γάτα σας οπουδήποτε

Το World of Animals, Inc. λέει:

21 Μαΐου 2019 στις 4:47 μ.μ.

Ευχαριστώ που το μοιράστηκες. Φαίνεται ότι αυτό θα βοηθήσει με οποιοδήποτε είδος πόνου καθώς και πόνους που μπορεί να έχει ένας ανώτερος γάτας. Το βίντεο ήταν μια πραγματική βοήθεια για να δούμε ακριβώς πώς λειτουργεί. να έχετε μια φανταστική μέρα.

Απάντηση

Η Annette λέει:

21 Μαΐου 2019 στις 5:52 π.μ.

Αυτό φαίνεται σαν μια τέτοια εκπληκτική μέθοδος για την ενίσχυση της γενικής υγείας μιας ανώτερης γάτας. Έχω ανακαλύψει τον προμηθευτή στην Αυστραλία καθώς και θα ζητήσει από τον κτηνίατρό μου για αυτό. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαραίτητα πεδία επισημαίνονται *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ