Pets

Οι προτάσεις του καυτού καιρού για τα ζώα σας

το καλοκαίρι, οι ζωντανοί δεν είναι πάντα εύκολο για τους φίλους των ζώων μας. Οι γάτες και τα σκυλιά μπορούν να υποφέρουν από τα ίδια προβλήματα που κάνουν οι άνθρωποι, όπως η υπερθέρμανση, η αφυδάτωση και ακόμη και το ηλιακό έγκαυμα. Λαμβάνοντας μερικές εύκολες προφυλάξεις, μπορείτε να γιορτάσετε την εποχή και να κρατήσετε τα ζώα σας ευχαριστημένα και υγιή. Το ASPCA παρέχει αυτές τις προτάσεις ζεστού καιρού για κατοικίδια:

-Μια επίσκεψη στον κτηνίατρο για μια άνοιξη ή νωρίς το καλοκαιρινό έλεγχο είναι απαραίτητη. Προσθέστε σε αυτό μια δοκιμή για το Heartworm, αν ο σκύλος σας δεν είναι σε προληπτική φαρμακευτική αγωγή όλο το χρόνο. Μήπως τα παράσιτα σφάλλουν τους συντρόφους των ζώων σας; Ζητήστε από το γιατρό σας να συστήσει ένα ασφαλές, αποτελεσματικό πρόγραμμα ελέγχου ψύλλων και τσεκάρτων.

-Ποτέ μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας μόνο σε ένα τετραθερμικό όχημα μπορεί να είναι θανατηφόρα. Ακόμη και με τα παράθυρα ανοιχτά, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο μπορεί να γίνει γρήγορα φούρνος σε χρόνο μηδέν. Ο χώρος στάθμευσης στη σκιά παρέχει μικρή προστασία, καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

– Πάντα μεταφέρετε ένα γαλόνι θερμό γεμάτο με κρύο, γλυκό νερό όταν ταξιδεύετε με το κατοικίδιο ζώο σας.

– Ο καλύτερος χρόνος για το παιχνίδι είναι στο δροσερό του νωρίς το πρωί ή το βράδυ, αλλά ποτέ μετά από ένα γεύμα ή όταν ο καιρός είναι υγρός.

– Street Smarts: Όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, μην αφήνετε το σκυλί σας να σταθεί σε ζεστή άσφαλτο. Το σώμα του μπορεί να ζεσταθεί γρήγορα και τα ευαίσθητα μαξιλάρια των ποδιών μπορούν να καούν. Κρατήστε βόλτες κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων στο ελάχιστο.

-Μια μέρα στην παραλία είναι ένα όχι-όχι, εκτός αν μπορείτε να εγγυηθείτε ένα σκιασμένο σημείο και άφθονο γλυκό νερό για τον σύντροφό σας. Τα αλμυρά σκυλιά θα έπρεπε να ξεπλυθούν μετά από μια βουτιά στον ωκεανό.

– Προσφέρετε γλυκό νερό και άφθονο σκιά για τα ζώα που διατηρούνται σε εξωτερικούς χώρους. Ένα σωστά κατασκευασμένο σκυλάκι εξυπηρετεί καλύτερα. Φέρτε το σκύλο ή τη γάτα σας μέσα στη ζέστη της ημέρας για να ξεκουραστείτε σε ένα δροσερό μέρος του σπιτιού.

– Να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε μεγαλύτερα και υπέρβαρα ζώα σε ζεστό καιρό. Brachycephalic ή snub-nosed σκυλιά όπως μπουλντόγκ, pugs, Boston Terriers, Lhasa Apsos και Shih Tzus, καθώς και εκείνες με καρδιακές ή πνευμονικές παθήσεις, θα πρέπει να διατηρούνται δροσερά σε κλιματιστικά δωμάτια όσο το δυνατόν περισσότερο.

– Όταν περπατάτε το σκυλί σας, αποφύγετε τις περιοχές που υποψιάζεστε ότι έχουν ψεκαστεί με εντομοκτόνα ή άλλα χημικά. Και παρακαλούμε να είστε σε εγρήγορση για ψυκτικό ή άλλο υγρό αυτοκινήτου που διαρρέει από το όχημά σας. Τα ζώα προσελκύονται από τη γλυκιά γεύση και η κατάποση μόνο μια μικρή ποσότητα μπορεί να είναι θανατηφόρα. Καλέστε τον κτηνίατρό σας ή το Κέντρο Ελέγχου Δηλητηρίων Ζώων ASPCA στο (888) 426-4435 εάν υποψιάζεστε ότι το ζώο σας έχει δηλητηριαστεί.

– Η καλή περιποίηση μπορεί να αποτρέψει τα καλοκαιρινά δερματικά προβλήματα, ειδικά για σκύλους με βαριά παλτά. Το ξύρισμα των μαλλιών σε ένα μήκος μιας ίντσας-ποτέ κάτω από το δέρμα, παρακαλώ, που Robs Rover της προστασίας από τον ήλιο-βοηθά στην αποφυγή υπερθέρμανσης. Οι γάτες πρέπει να βουρτσίζονται συχνά.

– Μην εφαρμόζετε αντηλιακό ή εντομοαπωθητικό προϊόν στο κατοικίδιο ζώο σας που δεν έχει επισημανθεί ειδικά για χρήση σε ζώα. Η κατάποση των προϊόντων αντηλιακού μπορεί να οδηγήσει σε σάλτσα, διάρροια, υπερβολική δίψα και λήθαργο. Η κατάχρηση του απωθητικού εντόμου που περιέχει DEET μπορεί να προκαλέσει νευρολογικά προβλήματα.

– Έχετε μπάρμπεκιου στην αυλή; Πάντα κρατάτε αγώνες, ελαφρύτερο υγρό, κεριά citronella και πηνία εντόμων από την εμβέλεια των κατοικίδιων ζώων.

– Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ανοιχτά, παράθυρα ή πόρτες στο σπίτι σας μέσω των οποίων τα ζώα μπορούν να πέσουν ή να πηδούν.

– Μείνετε σε εγρήγορση για σημάδια υπερθέρμανσης σε κατοικίδια ζώα, τα οποία περιλαμβάνουν υπερβολική λαχτάρα και σάλιο και ήπια αδυναμία, μαζί με αυξημένη θερμοκρασία σώματος.

Υδατική ασφάλεια

Για πολλές οικογένειες, το καλοκαίρι υπονοεί το χρόνο κολύμβησης. Εάν το pooch σας θα σας συμμετάσχει στις περιπέτειές σας, είτε πρόκειται για λίμνη, ωκεανό είτε για πισίνα, διαβάστε τις ακόλουθες συμβουλές μας:
– Μην αφήνετε τα ζώα χωρίς επίβλεψη γύρω από μια πισίνα.
– Δεν είναι όλα τα σκυλιά να είναι καλοί κολυμβητές, οπότε αν τα θαλάσσια σπορ είναι ένα μεγάλο μέρος της οικογένειάς σας, παρακαλούμε να εισαγάγετε σταδιακά τα ζώα σας στο νερό.
– Βεβαιωθείτε ότι όλα τα ζώα φορούν συσκευές επίπλευσης σε σκάφη.
– Προσπαθήστε να μην αφήσετε το σκύλο σας να πίνει νερό πισίνας, το οποίο περιλαμβάνει χλώριο και άλλα χημικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αναστάτωση GI.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ASPCA, μεταβείτε στο

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Προτάσεις για την ασφάλεια των καιρικών συνθηκών για ζώα

Προτάσεις για την υγεία του χειμώνα για τα ζώα σας

Προτάσεις για την ασφάλεια των ευχαριστιών για τα ζώα σας

«Διακεκριμένα προϊόντα γάτας με σύγχρονη συστροφή
Ανασκόπηση βιβλίων: “Το Daily Coyote” από τον Shreve Stockton »

2 σχόλια σχετικά με τις προτάσεις του καυτού καιρού για τα κατοικίδια ζώα σας

Ο Tammy λέει:

2 Ιουλίου 2009 στις 5:21 μ.μ.

Αυτές είναι εξαιρετικές συμβουλές! Οι άνδρες μας είναι όλοι σε εσωτερικούς χώρους, έτσι συνήθως είναι αρκετά άνετοι το καλοκαίρι! Είμαστε έτοιμοι να μετεγκατασταθούμε στο Όρεγκον – έτσι ένα ταξίδι cross -country με γατάκια θα είναι ενδιαφέρον! Οι προτάσεις σας είναι μια καλή αρχή όμως στην έρευνά μου για το πώς να κάνετε αυτή την κίνηση! ;

Απάντηση

Ο Cher Marie λέει:

1 Ιουλίου 2009 στις 9:57 π.μ.

Αυτή είναι η μεγάλη καθοδήγηση Ingrid ~ Αυτές οι καυτές καλοκαιρινές μέρες είναι δύσκολες στους φίλους των ζώων μας.

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα γnull