Ποιο καταφύγιο ζώων ή ομάδα διάσωσης είναι το αγαπημένο σας;

Θα μπορούσατε να κερδίσετε δωρεά $ 500 για αυτήν την ομάδα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για μια ανάρτηση με χορηγία. Διαβάστε πολλά περισσότερα για να μάθετε πώς μπορείτε να κερδίσετε $ 500 για το αγαπημένο σας καταφύγιο ζώων.

Πρόσφατα ορίσαμε την αγαπημένη μου ομάδα διάσωσης για τον διαγωνισμό “Best Friend’s Friend” του Canine Nation.

Οι υποψηφιότητες γίνονται αποδεκτές τώρα μέχρι το τέλος του 2014 και η ψηφοφορία αρχίζει τον Ιανουάριο.

Η ομάδα με τις περισσότερες ψήφους στα τέλη Φεβρουαρίου θα κερδίσει δωρεά $ 500. Και υπάρχουν και τα βραβεία δεύτερης και τρίτης θέσης. Αρκετά εύκολο, σωστά;

Το Dognation.net είναι ένας ιστότοπος πληροφοριών για σκύλους που διατηρείται από τον εραστή του σκύλου Rodney Blow και έχω συνεργαστεί μαζί του για να προωθήσω τον διαγωνισμό του και μερικές από τις αγαπημένες σας διασώσεις και καταφύγια.

Εάν ορίσετε ένα καταφύγιο ή μια διάσωση, ενημερώστε με και θα παρουσιάσω την ομάδα σας και τι το καθιστά διακριτό εδώ στο thatmutt.com.

“Πιστεύω πραγματικά σε αυτό που κάνουν πολλά καταφύγια και διασώσεις και συνειδητοποιούν επίσης ότι τα πολύ περισσότερα χρήματα που μπορούν να φέρουν, τα πολύ περισσότερα σκυλιά και άλλα ζώα που μπορούν να βοηθήσουν”, δήλωσε ο Rodney.

Έτσι, σας ζητά να παρακαλούμε να ορίσετε τις αγαπημένες σας ομάδες. Μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Περισσότερα για τον διαγωνισμό «Καλύτερου φίλου»

Υποβλήθηκα μια ομάδα που ονομάζεται California Labradors, Retrievers & More, και η διαδικασία ήταν πραγματικά απλή. Χρειάστηκαν περίπου 2 λεπτά.

Η φόρμα υποψηφιότητας ζητά το όνομα του καταφυγίου ή της διάσωσης, της ιστοσελίδας της ομάδας, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και του πρώτου και επώνυτού σας. Θα λάβετε ένα email για να επιβεβαιώσετε την υποψηφιότητά σας.

Το καταφύγιο ή η διάσωση πρέπει να έχουν έναν ιστότοπο και πρέπει να είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501 (c) (3).

Τα βραβεία

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο στο Dognation.net.

Τα βραβεία περιλαμβάνουν:

Πρώτη θέση: δωρεά 500 $

Δεύτερη θέση: δωρεά 300 $

Τρίτη θέση: δωρεά 100 $

Οι δωρεές θα γίνουν στο όνομα του ατόμου που ορίζει την ομάδα, σύμφωνα με το Canine Nation.

Λοιπόν, ποια ομάδα θα ορίσετε;

Μόλις ορίσετε την αγαπημένη σας διάσωση ή καταφύγιο, αφήστε ένα σχόλιο για να με ενημερώσετε ή να μου πυροβολήσετε ένα email στο lindsay@thatmutt.com. Θα ήθελα να παρουσιάσω την ομάδα και το έργο που κάνει εδώ στο thatmutt.com.

Προωθούσα εργαστήρια και πολύ περισσότερα του Σαν Ντιέγκο λόγω του έργου που κάνει για να σώσει τα εργαστήρια και άλλα σκυλιά από καταφύγια υψηλού δολαρίου στη νότια Καλιφόρνια. Έχει επίσης μια λογική διαδικασία υιοθεσίας (όχι πολύ επιλεκτική), η οποία είναι απαραίτητη για να πάρει τα σκυλιά σε καλά σπίτια.

The canine imagined at the top of this post is a lab mix named Tyler, up for adoption with Labs & More.

Which group will you nominate?